Warehousing & Logistics

Aan de A 37, op een steenworp afstand van de Duitse grens, exploiteert WTG Logistics een geconditioneerd DC met alle faciliteiten voor warehousing en op en overslag

In maar liefst 20.000 m³ kunnen uw goederen zowel opgeslagen als overgeslagen worden. Uw orders worden hier op klant niveau gepakt.

Onze afdeling is gespecialiseerd in verschillende logistieke activiteiten. Onze expertise ligt onder andere in het ompakken en kwaliteitscontrole van de goederen die u bij ons onderbrengt.

Warehousing

Ons warehouse beschikt over een volledig gekoelde zone. Ook beschikken wij over afzonderlijk gekoelde cellen die afhankelijk van het product worden ingesteld. De temperatuur wordt constant gemonitord en geregistreerd.


Logistics

Goederen vervoeren op de manier zoals u dat graag wit, dat is wat we doen bij WTG Logistics. Of u nu 1 pallet of een complete lading wilt vervoeren; dankzij ons aanbod weten wij iedere opdrachtgever de juiste service te bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in Nederland, België & Duitsland, maar uiteraard kunnen wij ook uw andere transporten verzorgen in samenwerking een van onze zorgvuldig geselecteerde partners.